Djursholmsvägen 14 - 183 56 Täby - Telefon +46 8 756 00 55
Genom ett personligt anpassat hantverk återskapar vi ditt hår
map
Tipsa en vän!
Fyll i din väns e-mail address.
internet consulting

profile

Ilterclinic

IlterClinic
  Ilterapp
  Ilterapp
Ilter Clinic är medlem i:

Svenska Läkarsällskapet

ISHRS

ESHRS    Svenska Läkar Förbundet

Patienberättelser: Arkiv

Patientberättelse: Claus

Hej på er alla!

Jag mår bra och är glad att kunna berätta att det har blivit en avsevärd förbättring vad gäller hårtätheten framtill på hjässan.

I somras var jag på en musikfestival och alldeles innan jag reste dit klippte jag mitt hår hos en frisör här på orten. Hon klippte det väldigt kort (gissar omkring 7-9 mm på bakhuvudet), jag blev ganska orolig men när jag kollade mitt ärr-område i spegeln kunde jag inte se minsta tecken till ärrbildning. Och inga av mina vänner har någonsin sagt någonting, så jag antar att det linjära ärret i nacken har blivit klart förbättrat och kamoflerat! Utmärkt! Tack allihop!

Som jag tidigare nämnt ledde mitt beslut att göra något åt mitt problem och kontakta er etc. till att en hel process inom mig drogs igång, som hjälpte mig att gå vidare från min självvalda ”isolering av skam”.

Jag har börjat dejta igen och gå ut på nattklubbar!

Också karriärmässigt är allt mycket bättre!

Så överlag har mitt liv förändrats mycket positivt på mindre än ett år och jag är jättetacksam för er del i denna läkningsprocess som jag har genomgått.

Tusen tack!

Hej så länge för den här gången!

Patientberättelse: Jamie

Käre Demir

Behandlingen var mycket bra.

Demir och allihopa, ni gav mig en professionell och underbar service från början till slut.

Ett av ert kännetecken som jag uppskattar är er avsikt är att ge detaljerad och fullständigt klar information.

FUE metoden är helt klart det bästa valet och den är mycket enklare att begripa under behandlingstillfället.

Det var flera faktorer som fick mig att känna tillförlit och trygghet gentemot kliniken, så som att kliniken var ren och välorganiserad med en underbar service, jag blev väl omhändertagen under hela behandlingsförloppet.

Ni fick mig att känna mig inte bara enbart som en patient utan även som en vän.

Denna hårtransplantation kommer att förändra mitt liv positivt.

Jag är nöjd med investeringen som jag just har gjort.

Tack för allt.

Jaime, Designer (Mexico)

Patientberättelse: Robert

Hej alla på Ilter Clinic!

Skickar en patientberättelse femton månader efter min första hårtransplantation.

Mitt håravfall började för cirka fem år sedan, luggen blev glesare, pannan större och ”vikar” bildades. Tänkte inte så mycket på det i början, men i takt med håravfallet kom funderingar på olika alternativ.

Började leta information på internet och läste intresserat alla tidningsartiklar om håravfall. Hittade en klinik som utförde STRIP-behandling. Bokade tid för konsultation hos en lokal samarbetspartner till kliniken. Bemötandet var bra, men jag blev osäker. Kändes som det var ett för stort ingrepp vid den tidpunkten.

Några månader efter konsultationer såg jag en artikel om FUE-metoden/Ilter Clinic i en av kvällstidningarna. FUE-metoden verkade vara ett alternativ för mig även om priset kändes högt till en början. Tog kontakt med Ilter Clinic och fick ett mycket bra bemötande. Beroende på bl.a. snabba och korrekta svar skingrades min osäkerhet kring hårtransplantationer. Bokade tid för en FUE-behandling, mötet med Demir och intrycket av kliniken blev avgörande.

Anlände till Ilter Clinic en tidig sommarmorgon. Fick ta några tabletter inför transplantationen, fotograferades, skallen rakades och givarområdet lokalbedövades. Under tiden som Demir utförde det mödosamma arbetet att dra ut hårsäcksgrupper (1200 i mitt fall), såg jag på film.

Lite skämtsamt kan jag säga att det kändes mer som en Spabehandling än ett kirurgiskt ingrepp.

Kort paus för att äta en enkel lunch på kliniken, dessutom var det skönt att röra på benen. Nästa moment innebar att transplantationsområdet bedövades och små snitt skars upp i huden. Hårsäckarna placeras sedan i dessa snitt.

Dagen avlöpte snabbt och på kvällen var det hemfärd. Kände ingen större trötthet utan var upprymd över att transplantationen var avklarad.

När tio dagar hade gått så var alla skorpor borta. En del hårsäckar går in i vilofas och efter två veckor hade mycket av det transplanterade håret trillat av. I mitt fall förekom en lätt hudrodnad i transplantationsområdet, den försvann efter cirka tre veckor. Fjällade också lite grann.

Fyra månader efter transplantationen besökte jag frisören. Hårsäckarna hade börjat komma igång, men hårväxten var fortfarande lite ojämn. Dessutom fanns det lite stubb. Efter en stund frågade frisören om jag hade gjort något speciellt med håret i pannan (såg stubben). Förklarade att jag hade en genomgått en hårtransplantation och efter det har han med intresse följt hårets tillväxt.

Ytterligare två månader senare besökte jag en annan frisör. Ställde frågan om hon kunde se något speciellt. Hon tittade en stund, men kunde inte se något. Berättade för henne om FUE operationen och då tittade hon igen och sa att man kanske kunde se en liten skillnad i växtriktning på vissa hårstrån. För egen del har jag noterat några hårstrån med avvikande form, men de verkar räta ut sig med tiden. Hur som helst, så är jag jättenöjd med resultatet.

Mitt slutintryck är att Ilter Clinic håller vad de lovar och jag kan rekommendera kliniken. Transplantationen gick smidigare än vad jag någonsin hade kunna föreställa mig. Trots att jag som patient endast träffade personalen under några timmar, präglas hela kliniken av en slags familjär stämning. Sedan transplantationen har jag min lugg blivit något glesare (område som inte har behandlats tidigare). Fick ”blodad tand” med tanke på hur bra allt gick första gången och har nu bokat tid för en andra transplantation!

Med vänliga hälsningar

”Robert”

Dr. Ilter
personal
Dr. Ilter har 25 års kirurgisk erfaring og har vært aktiv i hårtransplantasjon siden 2002.
Gratis rådgivning
Boka gärna en kostnadsfri konsultation ifall du vill veta mer om FUE IM

 

Stockholm daglig konsultation
Göteborg 22-23 april
London

Oslo
Reykjavik


 

Vad är FUE Ilter Metoden ?

Fue Ilter Metoden ger ett naturligt utseendet tack vare hårsäcksgruppernas anatomiskt korrekta storlek

Fue Ilter Metoden är en modern härtransplantations-metod nästintill fri från ärr och andra kosmetiska komplikationer

Minimal läkningstid

Fue Ilter Metoden är den skonsammaste metoden som finns på marknaden i dag

 

Video hårtransplantation


Del 1 handlar om Görans funderingar inför ingreppet. Filmen visar även när han kommer till Ilter Clinic tidigt på morgonenDel 2 handlar om dagen som ingreppet sker. Aftonbladet följer Görans dag från tidig morgon tills att han åker hem

Läs Aftonbladets artikel här
Blogg hårtransplantation
Nyhetsbrev


ILTER CLINIC
Djursholmsvägen 14 - 183 56 Täby - Telefon 08 756 00 55 - Fax 08 756 00 50 info@ilterclinic.se
Öppettider mån-fre: 09-17 - Telefontid mån-fre: 09-16
RSS Link rss